AYDIN / NAZİLLİ - Aydoğdu Adnan Menderes İlkokulu

Aydoğdu Adnan Menderes İlkokulu

Aydoğdu Mahallesi 697 Sokak Nazilli/AYDIN
Vizyon
Öğretmen ve öğrencileriyle bilgi teknolojilerinden en iyi şekilde yararlanmayı bilen, çağdaş ve kültürlü insan yetiştirmek.
Misyon
Nazilli Aydoğdu Adnan Menderes İlköğretim Okulu Olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Onların bireysel farklılıklarına saydı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmelerini için var gücümüzle çalışmak, Öğrencilerimizin daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren bir güç olarak yetiştirmek. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-idarecilerimizi ve velilerimizi 21. Yüzyıla hazırlamak, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, için biz varız ve çalışmaktayız.
Şehir içi dolmuşlarından 2 numara okulun önünden geçmektedir.
il Merkezine 47km, İlçe Merkezine 1 km uzaklıktadır